205038DK - 
Husby
Periode: 09-06-2018 -
16-06-2018
Pris:
DKK
Sommerhus Husby 205038DK
Faciliteter
Sauna
TV
Opvaskemaskine
Spa
Vaskemaskine
Stamdata
8 personer
4 soveværelser
350 m. til vandet
- m. til nærmeste by
Husdyr tilladt: Ja
Værelsesbeskrivelse
FritidshusSoveværelse 1Dobbeltseng(e)Soveværelse 2Dobbeltseng(e)Soveværelse 3Dobbeltseng(e)Soveværelse 4Enkeltseng(e)Badeværelse 1WC. Varmt og koldt vandBadeværelse 2WC. Varmt og koldt vandTerrasse el. lignendeÅben terrasse
Yderligere info
Byggeår: 1937Renoveret(år): 2007Hustype: Tidl. landejendom 135 m2Byggemateriale: Byggemateriale: StenIsolering: HelårsisoleretTag: JaOpvarmning: ElvarmeGulv varme: Gulvvarme på badeværelsetGrund: Klitgrund 6000 m2Havemøbler: JaParkerings plads: P-plads på grunden 5 pladserLegeredskaber: Gynge og sandkasseSpa: Spabad 2 personsSauna: JaAktivitets rum: Billard og bordtennisKøkken: Køkken: varmt og koldt vandKomfur: El-komfurKøleskab: JaEmhætte: JaFryser: Ja 40 lKaffemaskine: JaMikrobølgeovn: MikroovnVaskemaskine: JaOpvaskemaskine: JaStøvsuger: JaFjernsyn: 1 TVAntenne: Parabol, tyske kanalerRadio: JaPejs: BrændeovnToilet: WC. Varmt og koldt vandEkstra omkostninger eksklusiv: Forbrugsomkostninger excl.Udsigt: Udsigt til klitterKæledyr: JaElektriske artikler: DK-DR1: Internet (trådløst)Spil, aktiviteter ved huset: Bordfodbold: PoolbordGrill: Ja
Husbeskrivelse
Midt i den vestjyske natur ligger dette hyggelige, stråtækte feriehus med udsigt til klitter og eng med et rigt dyreliv. Huset er indrettet i to plan, hvor stueplanen byder på køkken, stue, badeværelse, sauna og et soveværelse. På førstesalen findes yderligere tre soveværelser. Udendørs kan I nyde den dejlige have og terrassen. I garagen ved huset kan I udfordre hinanden i bl.a. billard og bordtennis - rummet er ikke isoleret, så det kan være køligt om vinteren.
Feriehuset er beliggende i et skønt naturområde mellem badebyen Søndervig og den gamle fiskeriby Thorsminde. Søndervig byder på et væld af aktiviteter for alle aldre, restauranter, cykeludlejning, aktivitetscenter med bl.a. bowlingbaner, spillemaskiner, fitnesscenter, mindre svømmehal, flere gode legepladser og ikke at forglemme sandskulpturerne. De smukt udformede sandskulpturer udføres af kunstnere fra hele verden.
I Thorsminde kan I fiske fra molen, surfe på Nissum Fjord, opleve St. Georges museum, som blev genopført i 2017, som et moderne og spændende museum, hvor livet til søs og faren derved, skildres på en fantastisk måde. I kan købe friske fisk på havnen, nyde en tur ud på tangen som går ud i Vesterhavet mm.
I selve området er der varierende skovområder, en fantastisk skovsø, mange kilometers gode vandre- og cykelstier, en lukket hundeskov hvor de 4-benede kan boltre sig med hinanden, et rigt dyre- og fugleliv og små lokale havne som oftest har en legeplads og bålplads.
Her lejer I et feriehus beliggende i rolige omgivelser og med en fornuftig afstand til mange aktiviteter og seværdigheder.